Zelfredzaamheid.                    Jouw leven leiden.                     Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

 Ik weet hoe goed het doet, als iemand je echt begrijpt, dezelfde taal spreekt. Mijn focus ligt op 'Bewustwording in en van jezelf'Geloof me, door er anders in te staan verbeter je je kwaliteit van leven sterk. Ik heb het aan den lijve ondervonden. Ik ben niet meer de Els van enkele jaren geleden. Ik geniet steeds meer van mezelf en mijn leven. Dwars door mijn autisme heen. 

Ik zie mijn leven als een brede leerschool. Ik leef, groei, bloei en ontwikkel mezelf. Ik ben zelf mijn leven. Nu bestuur ik zelf mijn bootje. 

In Nieuwetijdskind heb ik geschreven over mijn autisme. 3 artikelen. Voor mensen met en zonder autisme. Mijn bijdrage aan anders kijken naar autisme. Een intensief proces. Vanuit pure Zijnsenergie geschreven.

https://www.nieuwetijdskind.com/ik-en-mijn-autisme/https://www.nieuwetijdskind.com/en-autisme-deel-2/https://www.nieuwetijdskind.com/ik-en-mijn-autisme-verbinding/Als eerbetoon aan mijn vader en zijn oma mijn artikel over de Tweede Wereldoorlog. In mijn ogen een zaadje voor de Tweede Wereldvrede. Voor meer teksten: zie mijn blog bij Lichtwerkers Nederland. https://www. lichtwerkersnederland.nl/2018/11/22/de-tweede-wereld-oorlog- zaadje-voor-de-tweede- wereldvrede-els-linders-lichtwerkers-nederland/