Zeg ja tegen het leven

Zelfredzaamheid.                    Jouw leven leiden.                     Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

TARIEF

Ik begeleid je tegen betaalbare vergoeding. Ik maak bewuste keuzes om de prijs laag te houden: goedkope website en materialen, praktijk in huis, contant betalen, eigen lunch bij workshop ..... 

Het tarief voor de eerste afspraak is € 25,00. Daarna € 50,00. Ik vind belangrijk, dat je laagdrempelig kunt ervaren hoe ik werk. En bewust ja zegt tegen een vervolg. Je bent volledig vrij een volgende datum te plannen. Als ik naar jou kom, bedragen de benzinekosten € 0,19/km. De tijdsduur van een sessie is variabel met een maximum van 2 uur. 

Op verzoek werk ik met een deskundige 'representant', die voor jou in de opstelling staat. Voordeel is dat je zelf kunt toekijken. In de praktijk blijkt, dat je dan vaak sneller iets oppakt en groeit in bewustzijn. Daarna mag je het zelf nog ervaren. Zij vraagt € 20,00; contant aan haar te voldoen. 

Een workshop kost € 50,00. Deze is van 09.30-ca.17.00 uur. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Het overige neem je zelf mee. Maak gebruik van mijn koelkast, fornuis, servies. Volg je gevoel. 

We werken op sokken/slofjes. Je kunt extra sokken, vest, trui en/of deken meenemen. Door je proces kun je afkoelen. Of het juist warm krijgen. Extra laagjes zijn dan praktisch. 


CONTACT

Ik breng beknopte nieuwsbrieven uit, met elke keer een ander onderwerp. Ben je geinteresseerd, mail me. Dan zet ik je op de lijst.

Ook voor een kennismaking/afspraak mag je me mailen. Ik stuur je data, met het verzoek z.s.m. te reageren. Dan heb je de meeste keuze. I.v.m. mijn werk en andere verplichtingen werkt deze methode nu het snelste voor mij.  

Mijn gegevens zijn: Els Linders

                                Vlinkert 29, 5725 AH Asten

                                E-mail: ephlinders@gmail.com

                                Website: www.zegjategenhetleven.nl


NIEUWTJES

Een 'autisme'-begeleidster geeft workshops over 'autisme anders gezien', met mij als ervaringsdeskundige. Mocht je interesse hebben, mail mij. 

Ik werk aan een boek over autisme. Mocht iemand ervaring hebben met het uitgeven van boeken, nodig ik je uit contact met mij op te nemen. Ook hierin wil ik de kosten zo laag mogelijk houden om de prijs te drukken. Ik kies er bewust voor een andere weg in te slaan in deze maatschappij. Ik wil vanuit liefde en respect mijn kennis delen met anderen; niet door de prijs omhoog te jagen, waardoor ik slechts bereikbaar ben voor een enkeling.