Zeg ja tegen het leven

Zelfredzaamheid.                    Jouw leven leiden.                     Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

TARIEF

Ik begeleid je tegen betaalbare vergoeding. Ik maak bewuste keuzes om de prijs laag te houden: goedkope website en materialen, praktijk in huis, contant betalen, eigen lunch bij workshop ..... 

Het tarief voor de eerste afspraak is € 25,00. Daarna € 50,00. Ik vind belangrijk, dat je laagdrempelig kunt ervaren hoe ik werk. En bewust ja zegt tegen een vervolg. Je bent vrij een volgende datum te plannen. De tijdsduur van een sessie is variabel, met een maximum van 2 uur. Evt. benzinekosten: € 0,19/km. 

Op verzoek werk ik met een deskundige 'representant', die voor jou in de opstelling staat. Je kijkt zelf toe. In de praktijk blijkt, dat je sneller iets oppakt en groeit in bewustzijn. Daarna mag je het zelf ervaren. Zij vraagt € 20,00; contant aan haar te voldoen. 

Een workshop kost € 50,00. Deze is van 09.30-ca.17.00 uur. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Het overige neem je zelf mee. Maak gebruik van mijn koelkast, fornuis, servies. Volg je gevoel. 

We werken op sokken/slofjes. Je kunt extra sokken, vest, trui en/of deken meenemen. Door je proces kun je afkoelen. Of het juist warm krijgen. Extra laagjes zijn dan praktisch. 


CONTACT

I.v.m. mijn werkzaamheden ben ik het snelste bereikbaar via mail. Voor een afspraak stuur ik je data, met het verzoek z.s.m. te reageren. Dan heb je de meeste keuze. 

Mijn gegevens:       Els Linders

                                Vlinkert 29, 5725 AH Asten

                                E-mail: ephlinders@gmail.com

                                Website: www.zegjategenhetleven.nl


Ik bewaar je mailadres digitaal, in mijn algemene adressenbestand. En gebruik het alleen om met jou te communiceren. Mailwisseling verwijder ik z.s.m. Ik respecteer je privacy. Voor mijn manier van werken is verslaglegging niet nodig. 


NIEUWTJES

Ik werk aan een boek over autisme. Mocht iemand ervaring hebben met boeken uitgeven, nodig ik je uit contact met mij op te nemen. Ook hierin wil ik door minimale kosten de prijs drukken. Ik kies er bewust voor een andere weg in te slaan in deze maatschappij. Vanuit liefde en respect mijn kennis en ervaring delen met anderen. Op weg naar eenvoud en gelijkwaardigheid. 

Ik zoek mensen, die samen met mij willen groeien. Vanuit het hart. Vanuit mededogen. Voedende contacten. Samen op weg naar een nieuwe wereld, waarin eenieder kan en mag zijn.