Zeg ja tegen het leven

Zelfredzaamheid.                    Jouw leven leiden.                     Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

TARIEF

Ik ben aangesloten bij stichting Omni. Zij werkt met vaste tarieven. 

1e Persoonlijke afspraak: € 50,00. Daarna € 100,00. Bij voorkeur contant betalen. 

Ik vind belangrijk, dat je laagdrempelig kunt ervaren hoe ik werk. En bewust ja zegt tegen een vervolg. Je bent vrij een volgende datum te plannen. De tijdsduur van een sessie is variabel, met een maximum van 2 uur. Evt. benzinekosten: € 0,19/km. 

Op verzoek werk ik met een deskundige 'representant', die voor jou of een ander in de opstelling staat. Zij vraagt € 20,00; contant aan haar te voldoen. 

Coaching via mail: € 25,00 voor 30 minuten; met een maximum van € 50,00 per e-mail bericht.

Workshop: € 50,00. Deze is van 09.30-ca.17.00 uur. Voor koffie, thee en water wordt gezorgd. Het overige neem je zelf mee. Maak gebruik van mijn koelkast, fornuis, servies. Volg je gevoel. 

We werken op sokken/slofjes. Je kunt extra sokken, vest, trui en/of deken meenemen. Door je proces kun je afkoelen. Of het juist warm krijgen. Extra laagjes zijn dan praktisch.

10% van mijn inkomsten gaat naar een goed doel. 

CONTACT

I.v.m. mijn werkzaamheden ben ik het beste bereikbaar via mail. Voor een afspraak stuur ik je data, met het verzoek z.s.m. te reageren. Dan heb je de meeste keuze. 

Mijn gegevens:       Els Linders

                                Vlinkert 29, 5725 AH Asten

                                E-mail: ephlinders@gmail.com

                                Website: www.zegjategenhetleven.nl


Ik bewaar je mailadres digitaal, in mijn algemeen adressenbestand. En gebruik het alleen om met jou te communiceren. Mailwisseling verwijder ik z.s.m. Ik respecteer je privacy. Voor mijn manier van werken is verslaglegging overbodig. 


NIEUWTJES

Ik werk aan een boek over autisme. Mocht iemand ervaring hebben met boeken uitgeven, nodig ik je uit contact met mij op te nemen. Ik wil door minimale kosten de prijs drukken. Ik kies er bewust voor een andere weg in te slaan in deze maatschappij. Vanuit liefde en respect mijn kennis en ervaring delen. De 'zwakkere' steunen. Op weg naar eenvoud en gelijkwaardigheid. 

Wat je geeft, ontvang je terug. Ga staan voor je kwaliteiten. Leef wat en wie je wilt zijn. Wil je Liefde? Wees zelf die Liefde. Voor jezelf en de ander.

Ik zoek verbinding met hen, die samen met mij willen groeien. Vanuit het hart. Vanuit mededogen. Voedende contacten. Samen op weg naar een nieuwe wereld, waarin eenieder kan en mag zijn.