Zeg ja tegen het leven

Zelfredzaamheid.                    Jouw leven leiden.                     Verbeter de wereld, begin bij jezelf.

* Inzicht in een VRAAG/PROBLEEM.  bijv. over relaties, werk, ziekte, beperking, emoties, fysiek.

* Orde en inzicht in je FINANCIEEN. Bewust omgaan met geld. Zoveel mogelijk doen met zo weinig mogelijk geld. Elke maand geld sparen. 

* STRUCTUUR in bijv. dagelijkse gang van zaken, werkzaamheden

* JEZELF ZIJN in het leven; zelf je leven bepalen; zelfredzaamheid

* Ondersteuning en begeleiding bij je BEPERKING of dat van een naaste. Ook praktisch: samen zwemmen/bewegen in water, andere hobby's, andere vaardigheden aanleren e.d. 

* Ondersteuning en begeleiding bij AUTISME, van jezelf of een ander. Inzicht in autisme. Ik weet uit eigen ervaring wat autisme met jezelf en je omgeving doet. Welke handvatten je kunnen ondersteunen. Ook met ADD en ADHD ben ik bekend. 

* WORKSHOP 'Autisme anders gezien'

* WORKSHOP met gezamenlijk thema

* ZIE JE HET LEVEN NIET ZITTEN. VIND JE JEZELF EEN VREEMDE EEND IN DE BIJT. VOEL JE JE BIJ NIEMAND THUIS. Ik herken het. En weet hoe goed het doet, als iemand je echt begrijpt, dezelfde taal spreekt. 

Ik ondersteun je, neem het niet uit handen. Ik begeleid je vaardigheden eigen te maken en inzicht te krijgen; binnen jouw en mijn mogelijkheden. Mijn focus ligt op 'Bewustwording in en van jezelf'Geloof me, door er anders in te staan verbeter je je kwaliteit van leven sterk. Ik heb het aan den lijve ondervonden. Ik ben niet meer de Els van enkele jaren geleden. Ik geniet steeds meer van mezelf en mijn leven, met mijn autisme.

Ik werk met opstellingen, energie, matjes, oefeningen, praktische tips en dergelijke. Ik werk alleen aan jou. Wel leg ik andere personen in energie neer t.b.v. jouw bewustwording, heel respectvol. Mijn uitgangspunt is dat de buitenwereld jou spiegelt iets in jezelf op te pakken. Als jij jouw aandeel oppakt, verandert de situatie vanzelf mee. 

Voor de financieen gebruik ik mijn praktisch financieel schema, ontwikkeld in de loop der jaren. Ik kan op elk moment overzien, wat ik te besteden heb. Dat geeft rust en helpt mij bewuste keuzes te maken. 

De Workshop 'Autisme anders gezien'`: door Petra (veel 'reguliere' ervaring en coach) en mij (ervaringsdeskundige). Heb je interesse, mail me. 

De WORKSHOP met gezamenlijk thema geef ik alleen. Het groepje bestaat uit maximaal 6 personen. Ook hier ligt de focus op bewustwording door ervaren in de praktijk. Ieder krijgt een eigen opstelling en in elke andere opstelling een representantenrol. Volop ervaren! Deze workshops zijn te volgen na een persoonlijke sessie. Dit komt de energie in de workshop ten goede. Uitgangspunt is maximaal rendement uit de workshop halen voor eenieder. Het is belangrijk, dat je je thuisvoelt in een groep. Daar hebben jij en de groep baat bij. Vandaar deze keuze.